22 mars 2012

Är statligt knark är också knark - eller bara medicin?

Grattis Christer Karlsson
[Om du klickar på bilden kan du läsa tidningens ledare av Karlsson]

För den oinvigde är det nog rätt viktigt att veta att bakgrunden till mitt påstående om att herr Christer Karlsson är en makthavare. Anna Sofia Modigh är en av Kristdemokraternas ledamöter i partistyrelse. Hon har även varit kandidat till Europaparlamentet för Kristdemokraterna men missade platsen till förmån för Alf Svensson. Sofia är gift med Christer Karlsson som är förbundsordförande i Kriminellas revansch i samhället.Nu kan man kanske tycka att det lilla Kristdemokraterna är en flugskit i det stora Moderata hägnet. Men så är det inte. Kd har en röst i Alliansen och kan alltså påverka olika frågor. Jag tror att man gör sig en rätt stor otjänst om man tror att Sofia inte lyssnar på sin äkta hälft i frågor som rör narkotikapolitiken eftersom man i Kristdemokraterna alltid lyssnar på vad familjen tycker och tänker i olika politiskt laddade spörsmål.

Därmed kan man alltså anta att familjen Karlsson & Modigh är helt eniga i frågor som rör narkotikapolitiken, även om makarna kommit fram till lösningar går stick i stäv mot ”Vetenskap och beprövad erfarenhet”.

Läs även andra bloggares åsikter om narkotikapolitiken:
, , , , , ,
.

1 kommentar:

Johnny sa...

Tjena Max, du har inte tappat stinget!
Ja - apropå siffror, så var det en väldig spännvidd på medlemsantalet - beroende på vem som uttalade sej, i samband med 10-årsjubileet här i Stockholm, på Fryshuset.
Jag tror att det inte är någon som vet, men att det är fusk med i bilden är självklart!
Ha det, broder!