9 juni 2009

Tiderna förändras och jag med den och vädret blir inte bättre

Nala och Fialotta

Nu är resultatet för 2009 års val till EU-parlamentet i princip klart. Det enda som återstår är bara lite beräkningsmässigt finlir. För den som vill följa slutstriden så är det bara att klicka på den påtända bomben i bilden ovan. För alla andra som blivit överraskade av valresultatet vill jag hänvisa till ett knippe begrepp som Ipredlagen, FRA-lagen, Internet, Privatlivets helgd, Avlyssning och Rättssäkerhet. Listan kan bli hur lång som helst, faktiskt en meter eller så. Själv är jag inte ett dugg överraskad över resultatet i 2009 års val till EU-parlamentet. Alf Svensson och Marit Paulsen tog storslam och Christian Engström tog flest poäng :-)



Till sist, innan jag går in i gryt, vill gratulera tre vinnare som visserligen tillhör olika partier, men som ändå har min allra största respekt. Ett fyrfaldigt leve för Alf Svensson (freden), Marit Paulsen (djuren) och Christian Engström (privatlivet). Hurra, hurra, hurra, hurra!

Läs även andra bloggares åsikter om:
, , , , ,
.

2 kommentarer:

Rolle sa...

Kul att alla dina favoriter vann valet :-)

Verdandi sa...

Hej, Ja EU-valet ja. Tror att många känner att avståndet till Europa är ganska långt, fortfarande därav ett lågt valdeltagande. Vi är ju inte heller vana vid personval i vårt land. jag personligen tycker fortfarande att det känns lite märkligt faktiskt. Men, men det har väl med åldern att göra:).
Vill passa på att önska dig en Glad midsommar!
Verdandi



Om kyrkhundar