8 september 2009

En sång till min hustru Kerstin Hobstig

3 kommentarer:

netscape sa...

Jag antar att det är HÄR jag skall klistra in min kommentar till dig?

"H aha…jag gillar din fru! Jag har också haft hundar och en gång då min dåvarande ”man” *host* uppenbarligen skitit i att ringa om att han blir sen till middagen (hela jävla 5 timmar!!!), värmde jag maten och ställde sedan ner tallriken till hunden.=) Jag behöver väl inte nämna att vi är skilda idag?
Att ni ännu efter 30 år lever tillsammans, säger inte bara en del om henne utan även om dig. Det krävs ju att ni båda 2 jobbar på förhållandet för att vårda och utveckla det. Tyvärr lyckas långt ifrån alla. Vissa måste våga ta steget och lämna ett dåligt förflutet för att slutligen hitta det man sökt.
Ju äldre vi är, desto förståndigare är vi i våra val av strid. Därav de fantastiska förhållanden som både ni och vi idag lever i .=)"


.....Trevlig du verkar Kerstin!

Max T Hobstig sa...

RÄTT!
Snyggt jobbat. Nu blir hon glad och köper blommor igen. Själv skall jag köpa en ny borrmaskin :-)

netscape sa...

Ha ha ha.....det är rätt! Hemma gillar vi verktyg och annat...spanar jämt på sånt. Kanske just för att jag alltid varit händig själv och även haft fler borrmaskiner än min gubbe, då vi slog ihop våra bohag.=) Sedan har jag pippi på lampor. Köper & köper, sedan minns jag inte vad jag handlat, då vi ständigt gör om hemma. H ah ah ahha