17 november 2009

Hur dum skall man vara för att bli godkänd som politiker

Birgitta von Nandelstadh

Härförleden sände Birgitta von Nandelstadh, Miljöpartiets gruppledare i Skarpnäcks stadsdelsnämnd, en skrivelse till Rolf Nilsson, ordförande i Föreningen Stockholms hemlösa, med följande hemlösa ståndpunkter!

Det finns ingenting som säger att man måste dricka sprit och röka oupphörligt från tidigt på morgonen till sena natten … Det är ytterst få hemlösa som klarar ett eget boende i de gamla och extremt lyhörda kommunala bostadsbolagens lägenheter. En hänsynslös missbrukare kan nämligen förstöra livet för alla övriga hyresgäster och deras barn … Det är inte alltid andras fel att det gåt åt helvete. En vuxen människa har själv ett ansvar för hur man lever sitt enda liv! Om man har barn måste relationen till barnet gå före till exempel kompisar. Det finns ingenting som säger att man måste dricka sprit och röka från tidigt på morgonen till sena natten varje dag året runt. Detta är någonting man själv väljer att göra istället för att gå till ett arbete och ha en familj.

Det är klart man tar sig rätten att fråga: ”Hur trånghuvad får man vara som stadsdelspolitiker i Stockholms kommun? Räcker det med idioti?”

Läs även andra bloggares åsikter om:
, , , , , ,
.

2 kommentarer:

Kummelgasten sa...

Man kan ju i ärlighetens namn undersöka Nandelstadh egen handel och vandel. I synnerhet nu när hon basunerat ut hur det är med andras uppförande!

Karpstryparn's Weblog sa...

Nej, det räcker inte med idioti, man måste tydligen vara psykiskt sjuk och sitta på hispan också.

Svar om skinheads: Hehe, okej.