23 februari 2010

Kristdemokraten Acko Ankarberg Johansson



De som känner mig, både inom Kristdemokraterna och utanför, vet att jag är en ordhållig man. Jag håller alltid mina löften och kommer även att hålla detta mitt sista politiska löfte. För flera år sedan lovade jag en särskilt speciell kristdemokrat på kommunal nivå, att jag skall kryssa denne kristdemokrat vid nästa val. Detta löfte kommer jag att hålla. Även om ingen kan kontrollera hur jag röstar så får de som känner mig, både inom partiet och utanför, tro mig på mitt ord även denna sista gång, fattas bara annat. Någon annan röst får inte Kristdemokraterna av mig eftersom detta är det sista jag har att säga innan jag sätter punkt (.)



Acko Ankarberg och jag lärde känna varandra under valrörelsen 2006. Givetvis var jag som nyinflyttad i kommunen tvungen att skaffa mig en del upplysningar om Acko Ankarberg i de kretsar som vanligtvis inte har något gott att säga om Kristdemokraterna. Med Ankarberg var det inte på samma sätt som det var i Stockholm eller brukar vara eftersom kristdemokraten Acko helt klart åtnjuter en stor respekt i de vidaste kretsar som en ytterst kompetent politiker. Med andra ord kan man säga att Acko i Jönköping är klart godkänd som kommunchef! Därför tillägnar jag henne bildspelet om min lilla fröken Fialotta Foxterrier :-)

ÖVERKURS: Varför Sverige saknar sina mittenpartier - [Klicka här]

Läs även andra bloggares åsikter om:
, , , ,
.

1 kommentar:

Peter sa...

Hej Max Hobstig
Jag har med stort intresse och viss förvåning tagit del av dina bloggar. Hur som helst kan jag säga att jag stödjer dig. Även jag har reflekterat över vad den nya neokonservatismen kommer att leda till inom kd.
På det hela taget har det varit intressant att följa dig och dina funderingar om en ”bättre värld”.
Ha en bra dag önskar Peter



Om kyrkhundar