12 oktober 2012

Sagan om den kriminelle musikanten


# KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL JANNE HAMMAR

Precis lagom till föreningen Tjuvgods ordförande Curre Cederströms födelsedag blev den lilla sagan om den förlamade kåkmusikanten Janne Hammar klar. Allt började med att Curre skickade mig sex av Jannes låtar och tillstånd att publicera dem på webben, vilket nu äntligen blivit verkställt. Ärendet kan med andra ord läggas till handlingarna!



För att ingen skall glömma bort äventyraren Janne Hammar, som efter en förfärlig olycka för rätt många år sedan blev förlamad och sedan dess är helt beroende av sin rullstol, vill vi på det här sättet hedra honom och hans eskapader tillsammans med den välkände musikproducenten och skivbolagsdirektören Billy Butt. Vi vill ge alla möjlighet att lyssna på Jannes Kåklåtar och om så önskas, lagligt ladda ner alla sex låtarna.

SLUTORD: Det är inte så mycket mer man kan göra för en kavaljer som Janne Hammar, mer än att lägga sitt strå till stacken för att han som musikant och människa inte skall falla helt i glömska. Livet har utan tvivel farit ovanligt vårdslöst fram med honom; en sak är dock glasklar: Kontokortslåten skall bli hans eftermäle, tamefan :)

Läs även andra bloggares åsikter om kriminella musikanter:
, , , , , , , , , , , , ,
.

1 kommentar:

Blixt sa...

Välformulerat som vanligt,och en musikskatt som måste bevaras och spridas samt all heder åt Hammar!



Om kyrkhundar